Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fosterék háza képzeletbeli barátoknak:

Szereplők:

Mac:A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: ?http://www.nagymoszkito.hu/fotok/cartoonkapszula.jpg?.Bloo:

 

Mac:

       Ez a kis fiú találta ki Bloo-t ki mindigcsintalan!
Mac minden nap 3 órakkor elmegy meglátogatni őt és más barátait.Igazábó ez a ház olyan hely ahol az elhagyott képzeletbeli barátokat teszik de Bloo kivétel!
Mac-nak nincs sok barátja a iskolában sőt egy sincs csaka képzeletbeliek és guu.

 

Bloo:

        Ez a k lény indig roszcsontsgon töri a fejét s mindig vanis ötlete!Nyughatatlan és akaratos! Mindig ő akr nyerni és ezért clni is képes!Egy időbe megszllotja lett a kártyáknak amiken képzeletbeli barátok voltak!

 

http://www.origo.hu/i/0502/20050217almokhaza.jpg

Bumm (középen)

Bumm:

           Ez a magas lény él legrégebb óta a házban!Csonka keze és csonka szeme van ami egy másik képzeletbei barát hibája aikor ráesett a kezére és a labda meg a szemére esett!Ő imád kosarazni !Mindig vidám ,segitőkész és nem tudja kimondani azt a szót hogy nem! mindenkinek egit aki megkéri és néha  is ajánlja fel!Nagyon udvarias!

 

Coco:

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: ?http://www.nagymoszkito.hu/fotok/cartoonacimborak.jpg?.

Jobbra az a madár féleség

Coco:

         Ez a tyúk nagyon lökött! Tojásokat tojik amikben ajándékok vannak.Bármit képes tojni.Őcsak azt képes mondani hogy Coco.ezért ez a neve.

 

Eduardo:

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: ?http://www.nagymoszkito.hu/fotok/cartoonacimborak.jpg?.

Eduardo:

Balról a második az a nagy vadállat szerüség!

Eduardo:

              igaz félelmetes és ilyesztő alakja van de igazából ő gyáva és mindentől fél még a legyektől és a locsolókannától is!
mindig tiszta szeretne lenni.ha barátja van bajba akkor felidegesedik és erőss lessz azaz Bátor! 

 

Tökéletes úr:

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: ?http://www.nagymoszkito.hu/fotok/cartoonacimborak.jpg?.

                   Balról az első az a nyúl.

                    ő a Háznak az igazgatója.mivel itallója hozta létre a házat.Minden szabályt betart és megbüntet mindenkit aki nem tartja be.Legjobban Bloo-t utálj.

 

 

Frankie:

       http://m.blog.hu/co/comment/image/2007aprilis/Foster.jpg

tökéletes úr mellet balra az a lány

 ő a háznak apapitójának az unokája.ő szokott ott takaritani,főzni,mosni stb.

 

 

Foster Néni:

 http://m.blog.hu/co/comment/image/2007aprilis/Foster.jpg

Középen a fotelon!

ő alapitotta ezt a házat és lánya Frankie és kitalálkt barátja Tökéletes úr! Ő nagyon kedves és utálj a szabályokat!

 

Történet:

Bloo-t minden nap meglátogatja Mac és mindig kitalálnak valami rosszat persze Bummal,Cocoval és Eduardóval!
de ha tökéletes úr elkapná őket nagy bajba kerülnének!
szóval csak arról szól hogy minig valami rosszat csinálnak és igyekeznek elkerülni a bajt!

 

 

Ed,Edd n Eddy:

 

 

Szereplők:

Edd

http://image.hotdog.hu/_data/members1/901/499901/images/Ed_Edd_Eddy68.jpghttp://art1.sheezyart.com/medium/122/1228703.jpg

Pár msn-ikon ed-ről(másra is jó):

 

 

Ed a sorozat egyik legérdekesebb személyisége.Nagyon buta szinte nem tud semmit.Imádja a tyúkokat és van is efgy magazinja róluk.Szaftba szokott fürödni és félti kádba tartott több literes szaftját.Ő nem szokott tisztálkodni ezért butasága mellet nagyon büdös is.Ed imádja a szörnyeket és mindent bevesz tölük.Sokszor hiszi azt ,hogy ő maga is egy szörny.Nagyon jól tud rajzolni.Persze őt nem lehet megbántani mert nem tudja mit kell rá reagálni.Emiatt akárhányszor csúfolják csak nevet rajta de sokszor azt se tudja mit mondanak rá.Nagyon erős és párja a dinnye lányok küzül sárgadinnye.persze Ed utálja de sárga ,ár imádja.


Edd:

http://www.jrj-socrates.com/Cartoon%20Pics/Cartoon%20Network/Ed%20Edd%20&%20Eddy/Edd_300.gif 

A trió legokosabb tagja, imádja a szabályokat, és soha sem követ el rosszat (legalábbis megpróbálja). Egész álló nap fején van egy zokni - vajon mit takar? Senki se tudja. Pontosabban Ed és Eddy igen, ők már tudják a titkot. Nagyon nagy a szókincse. A szülei cetlikkel kommunikálnak vele. Utál füvet nyírni. Tisztaságmániás. Sokszor elborzad Ed szokásain és dolgain. Második neve Jácint (Eddy egyébként téved, mert a Jácint fiú név). Rengeteg könyve van, pl. a Szabályok szépsége, és egyebek. Ő találja ki és alkotja meg az Edek gépezeteit, meg egyebeket. Sokat dolgozik, míg Eddy csak nézi a munkát. Egyszer kirakott egy hidat fogvájókból, utána egész nap fáradt volt, és nem lehetett használni semmire. Igencsak furdalta a lelkiismeret, mikor Sári pénzéből Ed vett három Cukigumit, és az egyiket megette. Tehát, Eddnek vannak még titkai.

 

Eddy:

http://www.jrj-socrates.com/Cartoon%20Pics/Cartoon%20Network/Ed%20Edd%20&%20Eddy/Eddy_300.gifhttp://www.tvguide.com/images/pgimg/ed-edd-eddy.jpg

Mindenben csak a pénzt és a cukigumit látja. Az Edek pénzszerző akciónak kitalálója, öntelt, egoista alak. A zsákutcai királyválasztás egyik jelöltje. Nem túlzottan veszi komolyan a barátságot - a siessünk, mert lekéssük a cukigumi-akciót epizódban az édességet választotta barátai megmentése helyett. Ő az ördög a három Ed közül. Rávette a nagy Edet, hogy azt a pénzt, amit Sári adott a testvérének karamellára, költsék cukigumira. Gyakran hivatkozik a bátyjára. Három szál haja van. Ruhája: egy sárga ing, azon egy piros csík; és egy kék nadrág. Karácsonykor mindig ruhát kap. Elégedetlen a magasságával. Zoknifejnek hívja Dupla D-t, és szerelmes Szöszibe. Ki nem állhatja a Dinnyéket. Cukigumi-mániás, csak kár, hogy sohase kapja meg. Nem túl türelmes.

Eddynek nagyon érdekes személyisége van: a pénzéhes önimádó. Ez persze sok bajhoz vezet.

 

Sári:

Sárira a hirtelen és hatalmas agresszió jellemző. Néha szinte félelmetes. Talán valami trauma okozza a dühkitöréseket? Nem tudni. Van, amikor érzékeny művészként viselkedik, máskor oroszlánként. Ed láttára általában felmegy benne a pumpa. Legjobb barátja Yaki, akivel mindig együtt lófrálnak. Balettórákra jár, királynőnek érzi magát. Be szokta árulni Edet minden apró-cseprő ügyért. Naplót vezet. Különös érzelmeket táplál Dupla D iránt - nevezhetjük szerelemnek. Tehát, a Zsákutca "legvérszomjasabb" tagja Sári, nyugodtan mondhatjuk.

 

Yaki:

Egy fiú (vagy lány? - e kérdéssel kapcsolatos érvek a Yaki - fiú vagy lány? menüpontban), aki éjjel-nappal babázik, mézeskalács várost épít, Sárival van egész nap, a legkisebb érintés is fáj neki, biciklizni nem tud, csak triciklizni, amivel ráadásul elég érdekes módon fordul meg, fogszabályzót visel, megtanulta Eddytől a csínyek és az átversések módját, ha egyszer valami pénzszerzési tervet kitalál, egyenes az út a gazdagságig, fél az Edektől, a bumerángos napon azonban erős és rettenthetetlen ember lett belőle - na kábé ez Yaki, angol nevén Jimmy.

 

Sapi:

 


Sapi cinikus, mindenben rosszat sejtő kölyök, Eddy legnagyobb ellensége. Szöszi barátja, imád biciklizni. Folyton a fején van piros sapkája, kopasz fejét eltakarandó. Nem szokott bedőlni az Edeknek, bár van egy példa rá (a bicikliárusításkor). Folyton gúnyolódik az Edeken. Sokszor nevet Rudi mondásain. Apja állást kap a Cukigumigyárban, és időközönként Cukigumit osztogat. Nagyon kegyetlen is tud lenni.

 

 Rudi:

Külföldi cserediákként nehéz beilleszkednie, de végül befogadják. Furcsák a szokásai és mondásai. Egész nap keményen dolgozik kertjében, gondozza a jamgyökeret, kolbászokkal foglalatoskodik, céklát termeszt... sokféle történetet tud. Egy epizódban megismerhetjük, milyen Rudi hazája (körülbelül) Eddyék jóvoltából. Botos kereskedés, "Ez az én lovam!" dal, stb., tehát igen érdekes alak. Az Edek sokszor kérnek tőle tárgyakat (meg állatokat). A magyar hangja egy részben nem az volt, mint a többiben. Rudi a vezetője a Városi Rangereknek, aminek igen sok jelvénye és szabálya van. Szóval, Rudi egy csodabogár, mindig kitűnik a gyerekek közül.

Köb-jani kezébe deszka:

 

Köbjani:

 

Óriási fej, nagy fantázia, képzeletbeli barát - igen, ez jellemzi a mi Köbi barátunkat. Furcsa egy alak. Általában bedől az Edeknek. Sokszor dúdolgat magában. Délutánonként alszik, vagy sakkozik barátjával, Deszkával. A házát jól ismerjük: egyszer gyógyfürdőt alakítottak ki az Edek ott, máskor meg a hálószoba falában tűntek fel. Néha a feje beszorul két faág közé. Karácsonykor jégkastélyt csinál házából, s megharapja az ártatlan emberek orrát. :)
Barátja deszka:Kezébe:

 

Látszólag csak egy fadarab, de valójában a Zsákutca egyik legagyafúrtabb és legerősebb lakója. Köbi Jani állandó társa. Kérdés, hogyan keletkezett a barátság. De visszatérve - Deszka nagyon ellenségesnek tűnik az Edekkel szemben, és azok nekik köszönhetik a rémhullámvasút élményét. Egyszer Deszka összeveszett Köbi Janival, és egy ideig Yaki barátja volt. Szülei is vannak, akiket az Edek - hát ne szépítsük a dolgot - véletlenül megöltek. Deszka mindig mosolyog. Reggel, délelőtt, délután, este. Tagja a Városi Rangerek klubjának. Bokszolt már Dupla D-vel, ahonnan Edd került ki győztesen. Szereti a gyilkos hullámvasutakat meg ilyeneket; az egyik epizódban dodzsemezett, majdnem termeszek áldozata lett, stb. A Zsákutca megválasztott királya, Eddy alulmaradt a politikai csatában, bár közben kiderült róla egy kínos titok. A nagyváros rabja. Az egyik részben kamaszodni kezd: ág nő rajta, de Edd csúful kineveti. A többi gyerek nem érti meg beszédét, csak Köbi. Ez jellemzi Deszkát; különc személyiség, az biztos.

Szöszi:

Szöszi a Zsákutca csinibabája. Szőke, elvileg nagyon szép (elvileg, szerintem nem annyira - hát, a Dinnyéknél biztosan szebb), és okos is (vagy nem??? Tud néhány törvényt, meg ilyeneket, de csak olyanokat, amik a bébiszitterkedéshez kapcsolódnak. Aztán lehet, hogy teljesen buta). Minden Peach Creeki fiú bele van habarodva. Szerintem tipikus mellékszereplő. Nem mindig szerepel, akkor is csak néhány mondatos szerepe van. Szereti a bulikat (medenceparty, aztán az "Eddy-bogaras" party...). Régebben dagi volt. Nem túl nagy szám a karaktere, többet is ki lehetett volna hozni belőle. Hát, Szösziről ennyi. Ja, még az, hogy Sapi barátnője, és az angol neve: Nazz.

 

Pár Ed,Edd n Eddy-s játék:

Miről szól a mese?:

Az Ed, Edd n Eddy három fiúról szól, akiket ugyanúgy hívnak, és a nyári szünetben együtt töltik az idő, valamint különböző pénzszerzési kísérleteket tesznek, általában sikertelenül. A rajzfilmben mindig ugyanazok a szereplők, se felnőttek, se más gyerekek nem szerepelnek, csak Ed, Edd, Eddy, Sapi, Rudi, Köb Jani (és Deszka), Szöszi, Sári, Yaki, és a Dinnye lányok. Nagyon jó humorú sorozat. Az első epizódot 1999-ben készítettek, és azóta folyamatosan készülnek új részek. Az első négy évad a nyári szünetről szól, az ötödik és az utána következők pedig már az iskolára összpontosulnak. A CartoonNetwork egyik legrégebben futó sorozata, és nagy sikerrel megy Amerikában, Angliában és a világ számos pontján, így Magyarországon is.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Arrive at Your Blood Pressure Checked

(AHEAREENOG, 2018.10.12 00:23)

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-medicament-cialis/

ezek

(Ezek, 2008.06.23 18:54)

Ezek hülyeségek!!!!!!!!44

(ben10 rajongoja, 2012.01.23 19:35)

mért irtok róla roszakat ezek a legjobb mesék

ben10

(márk, 2011.01.09 17:02)

megszeretnénknézniaben10mesét

pépé

(péter, 2010.01.03 10:42)

nagyon jó ez az oldal csak az a baj hogy nincs videó

Alsószuha Petőfi Sándor út.16.

(Ruszó Tamás, 2009.08.27 09:29)

NAGYON JÓ A MESÉTEK ÉNIS SZERETEM ÉS KÜLGYETEK EGY FÉNKÉPET BARÁTAIM KÉRLEK NAGYON KÉRLEK SZÉPEN .........
ÍRJATO VISSZA KÉRLEK 12:00

Alsószuha Petőfi Sándor út.16.

(ruszó roland, 2009.08.27 09:26)

NAGYON JÓ A MESÉTEK KŰLGYETEK NEKEM IS KÉRLEK EGY
MACIT

nagyon szetema eddet

(süveges levente krisztián, 2009.04.06 21:07)

imádom öket

NINCS?

(DESZKA(L), 2008.12.11 11:51)

NINCS VIDEÓ :O???

(L)DESZKA(L)

(DESZKA 4 EVER, 2008.12.11 11:50)

IMÁDOM DESZKÁT(L) ÉS JANIT IS:D

r4r

(t4t5t, 2008.09.09 17:25)

naruto a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!