Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Benjamin Tennyson:

Benjamin Tennyson most :

20 év mulva:

Benjamin Tennyson: Történetünk főhőse!Ő birtokolja a galaxis legerősebb fegyverét azaz az omnitrixet! Az omnitrix egyelőr 10 majd egyre több idegent gyüjt össze a földönkivüli dns-ekből! Ben találta meg az omnitrixet ami által ő lett a galaxis legerősebbje! Nem nagyon tudja még az omnitrixet használni de 20 év mulva már profi.Kuzinjával Gwennel és nagypapájával nyaral mivel nyári szünete van!Imádja idegesiteni Gwent aki vissza is adja neki.Imádja és gyüjti az aranyszumó kártyákat!Még egy csapatba is belépett a Galaktikus Végrehatókba . 20 évmulva már 10 000 idegené képes átalakulni!A jelenbe Ben nagyon Forró fejű és mindent erővel akar elintézni! Imádja a játékokat! Mindig Fincogni szeretne hogy ő a hős de nem mondja el senkinek mert tudja hogy nem szabad!

 

_____________________________________

Gwendolyn Tennyson :

most:

20 év mulva:

Gwendolyn Tennyson: Ő a főhős unokatesója.Azaz Kuzinja. Jelenleg tanulja a karatézást és a mágiát.Rájön hogy 20 év mulva már feketeöves harcos lesz és profi varázsló! Igaz Bennel mindig marakodnak de tökéletesen kiegészitik egymást! Ő az és a családban! Egy rövid időben ő is szuperhős volt az arkhamedesz varázsköveivel! amiből 5 létezik!Szerencsés Lány vagy másnéven Szerencsés Pankának nevezi akkor magát! Először csak eggyet fog birtokolni utánna viszont az összeset!Mindenkin mindig segiteni szeretne és bármennyire marakodik Bennel megmenti őt ha Ben bajba van és nem tud átalakulni!


____________________________________________________-

Max Tennyson:

Most:

Jövőbe:(nem 20 év mulva mert akor ugyanúgy néz ki,ez olyan amikor Bennek van egy fia):

Max Tennyson ( Nagypapa ): Ő Ben és Gwen nagyapja ! Régebben olyan vizszerelő volt ami éppenséggel Vilgaxal és más idegenekkel harcolt ! Persze ezt nem mondta el a gyerekeknek csak azt hogy vizszerelő ami nem igaz!Ő imádja a régebfajtájú zenéket! Nem enged meg sok mindent és mindig komolyan beszél!Régikori szerelme Xyline az az ürléyn aki az omnitrixet szálitotta! Régebben szerették egymást De Max nem ment vele mert még nem győzte le Vilgaxot! Régi munkatársa Phill aki rossz utra fog térni!

 

________________________________________________

 Vilgax:

Most:

Jövőbe:

Vilgax: Ő Ben Főellensége! Az omnitrix mestere.Mindent tud az omnitrixről és az a célja hogy megszerezze.Ha megszerezné akkor egy omnitrix hadsereget irányitani.Legtöbször követeket küld a földre hogy elkapják Bent és megkaparintsák róla az omnitrixet de eddig csak 2-szer támadta meg maga.Az omnitrixet csak ugy tudja megkaparintani ha levágja Ben kezét mert akkor az omnitrix elszakad a dns-étől vagy egy szerkezettel ami szétszakitja a dns-eket.Ezzel egyszer levették(ő és Kevin) Ben-ről az omnitrixet de visszaszerezték!Már minden Idegennek tudja a gyengepontját és azt is tudja hogy ha idegen formába megnyomja az idegenen lévő omnitrix jelet akkor a gazdája visszaváltozik és egy ideig nem tud átváltozni!

 

__________________________________________________________________

Kevin:

Kevin(igy nézett ki!)


Ilyen lett az omnitrix leszivása után: (Ilyen lett)

Messze a jövőbe amikor már van gyereke:

Kevin 11: az energiavámpír. Kevin kezdetben szövetkezett Bennel, amikor összeveszett nagypapájával. Miután Ben rájött, hogy Kevin túllőtt a célon: megállította. Ám Kevin DNS-e összeolvadt az Omnitrixével, és így minden idegen erejét egyszerre birtokolja. Mindig csak a pénz van a fejébe és a bosszú ben ellen! Azt hiszi hogy ő a hibás hogy ilyen lett! Egyveleg az ommitrixből. Kevin, egy Ben elleni harc során elszívta az ommitrix erejét és átváltozott egy förtelmes és undórítő szörnnyé. Később szövetkezett Vilgax-xal és elkapta Bent. Természetesen később minden jól alakult. :)

____________________________________________________________ Xylene:

Xylene: Ő szálitotta az omnitrixet amikor is Vilgax megtámadta.Amikor úgy érezte hogy nem tudja megvédeni az omnitrixet akkor egy kapszulába tette és leküldte a földre!De az valami okok miatt irányt változtatott!És ezért nem a cimzett azaz Max kapta meg hanem Ben.Ő pedig lezuhant és hibernizálta magát!Amikor kiszabadult akkor megkereste azt az embert akin az omnitrix van!De igazából Maxot akarta magával vinni amikor csak megtámadta őket egy földönkivüli robot és ezért Xylene mutatott egy új idegent Ben-nek.Upchuck-ot vagyis Böffencset!Xylene és Ben nem jöttek ki egymással sőt utálták egymást!Max végül a gyerekeket választotta és egy csókkal elbúcsuztak egymástól Max és Xylene.

 

_________________________________________________________ Hoverboard:

Hoverboard: Ő volt Vilgax fejvadászai közül az eggyik.Persze ő csak álcázta magát mert ő nem gonosz.Úgy adta ki magát mindtha ő csinálta volna az omnitrixet pedig egy öreg Galvan(rgacska) csinálta.Ő Gyémántfej fajából származik csak ő páncélba jár állandóan.El akarta vinni az omnitrixet mivel Ben nem tud bánni vele és nem gondolkodik.De amikor látta ,hogy ,hogy győzte le Vilgax fejvadászait és nem erővel hanem előtte gondolkodott röktön meggondolta magát.

 

_________________________________________

Galaktikus Végrehajtók:

Galaktikus végrehajtók: Ultimos, Tiny és Synap. Ők hárman alapitották meg a Galaktikus Végrehajtókat hogy igy szolgájjanak igazságot.Ők mindig csak a szabályaikkal harcolnak ami egy óriása könyvbe vannak leirva.És amikor látták hogy Ben mikre képes röktön bevették.Ben be is állt közéjük és ő értette meg velük hogy ha nem tartják be a szabályokat mindig akkor töbször nyerhetnek.Ben később kiszált tőlük mert Gwent és nagyapját nem akarták bevenni.

 

___________________________________________

Hex:

 

Hex: Ő egy nagy varázsló aki botjával nyeri a hatalmát és amulettjeitől.Meg akarta szerezni az Archamada varázskönyvet ami által ő lehet a világ ura.Persze Gwen megakadályozta az eggyik amulettel amit még Bentől kapott.Az összes amulettett elpusztitották amikor még kiderült hogy van egy utolsó amivel visszalehet hozni a többit ami el lettg pusztitva.Ám Gwen ezt is megakadályozta.

 

 

___________________________________

Bűbájontó:

Bűbájontó: Hex unokahúga.A kis táskálya nélkül semmi erej sincs.Egyszer kiszabaditja Hexet a börtönből.Ő is a hatalom mániás fajta.Először az amulettekre pályázott hogy az alapokat Hex végezze el és amikor a hatalmat kell átvenni akkor kilöki őt a nyeregből és övé lesz a hatalom.DE amikor rájött hogy az omnitrix mire is képes akkor inkább azt akarta megszerezni.Persze mint másoknak se neki se sikerült megszerezni.

____________________________________

Enoch(Örök lovagok):

Enoch: Az örök lovagok vezetője.Érdeklődig az idegen formák után.Ám amikor Ragcska és a többiek elpusztitják a kastélyát azóta meg akarja bosszulni és érdeklődik utánnuk.Az egész sorozatba 3-szor jelenik meg.

 

____________________________________

Dr.Animo :

Most:

A jövőbe:

Dr.Animo: Egy kicsit fura alak.Vonzódik a bogarakhoz.Sőt ő azzal foglalkozik hogy az állatokat mutánsá változtassa és az embereket is.Megőrült amikor nem ő kapta meg a Nóbel dijjat.

 

________________________________________

Six-Six:

Six-Six: Egy hihetetlenül felszerelt idegen.Minden elektromos rajta.a feje olyan mint egy krokodil,srákány keveréke fehérben.Vilgax fejvadászai közül az eggyik.Később visszatér de ekkor már az X-elemér ami egy nagyon erős bomba.

 

___________________________________

Kraab:

Kraab: A 3. fejvadász.Ő egy rákra hasonlitó robot.

 

___________________________________________ Vulcanus:

Vulcanus: Szövetkezett Six-Sixel hogy létrehozhassák az X elemet ami egy nagyon veszélyes bomba.Nagyon erős viszont agya az nincs.Még beszélni is alig szokott.

 

_________________________________________

Dr.Victor:

Dr.Victor: Dr.Victor a Nasanak dolgozott de egyben Szellemnek is.Ő is Benhez hasonlóan át tud változni de csak egy elekromágneses idegenné.Ben meg is szerzi a Dns-ét amivel ő is átváltozhat majd.Kár hogy rossz útra tért mert sokat segithetett volna a Nasanak.Barátai: Múmia,Yanaldooshi

 

___________________________________________- Megawhatt:

Megawhatt: Ezek az idegenek nagyon viccesnek érzik magukat.Egész testük elektromosságból van.Fejükből,kezükből,szemükből, elektromosságot tudnak lőni.Tud osztódni is.Ben majd át tud változni a jövőbe Megawhattá is.Egyébként ők először egy óriási Gumilabdába voltak bezárva de Ben segitségével kiszabadultak.DE bezárta őket egy nagy villanykörtébe.

 

__________________________________________

Wes:

Wes: Nagypapa régi indián barátja.Van egy unokája Kai.Ő tudja igazából a sok legendát és ezzel eggyütt a Yanaldooshi gyengélyét is.

 

______________________________________-

Kai:

Kai: Ben rögtön szerelmes lett belé.De kiderült hogy ő nem szereti Gwent csak a Yanaldooshi formáját és be akarta szeliditeni.Gwen eléggé lekiabálta őt..Ben nagyon csalódott benne.Wes unokája.

 

___________________________________________________________- Savlehellet:

Savlehellet: Zombózó eggyik szolgája.Az az ereje hogy amire rálehel az azonnal szétmálik. Elég undoritó.Először Zombózónak utánna Szellemnek szolgált.

 

____________________________________________________ Rémhaj:

Rémhaj: Ő is zombózó csatlósa.Ereje az hogy hajával képes bármit meghajlitani,betörni,kiszakitani stb.

 

_________________________________________________________________- Hüvelykkoponya:

Hüvelykkoponya: Ő Zombozó 3. csatlósa.Ereje abban rejlik hogy nagyon erős.Bármit képes nagy izmaival eltörni,elhajlitani.

 

____________________________________________________ Zombózó:

Zombózó: Táplálkozik az emberek boldogságábol és addig amig elveszi tőlük a boldogságukat addig a csapat ellopják az értékeiket.Ben elintézte és úgy felrobbant mint egy lufi amibe konfetti van.

 

_____________________________________________________ Yanaldooshi:

Yanaldooshi: Ő egy olyan idegen amelyik szövetkezett Szellemmel.Ereje : nagyon erős,ereje Csupakézével vetekedik.óriásiakat képes ugrani,szájából sugarat képes kilőni.

 

___________________________________________

Múmia:

Múmia: ő gyüjti a ritka lila fényű ásványkincseket amivel az élőlényeket mutánsá teheti.Szövetkezett Szellemmel,a Yanaldooshival,Dr.Victorral.Tod farmján jelenik meg először

 

_______________________________________________ Technorg:

Technorg: Ő a bajnok egy hajón amig le nem győzi Ben és Kevin eggyütt.Ben megkegyelmezte és igy szolgálni akart neki.MEg is mentette Kevin előtt.

 

__________________________________________- Mr.Jingles:

Mr.Jingles: Egy sivatagba elrejtett titkos téli falu aminek a vezetője.De a falun átok van mert ha egy gyerek meg is találja ezt a helyet manóvá változik és nem mehet el.Később kiderül hogy ő is csak egy fogoly.Elfogja nyagyapát mert azt hiszi ő a télapó.

__________________________________

Joey:

 

Joey: Ő egy lánybandának a főnöke.Miatta Max a kórházba került.Egy drón eggyesült vele.Vilgax parancsolja neki azt hogy az omnitrixet szerezze vissza.

___________________________________

Slix Vigma:

A megacruiser hajó irányitója.Ez egy nagy kolosszeum.Ő egy robot aki a szemeivel és a kezével irányitja a dolgokat

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kjhft

(lééééáááánaq, 2010.08.29 15:50)

fvgffadejhzgthawrhsufhww8ujidfjidhjSZJJUQHZ87Z4F9UT,EVK4M8

ÚRHIDA

(VILLÁMMANÓ, 2008.09.20 12:19)

MAX nagyapa igy tök bénán néz ki.mivel nagyon öreg tata.

sdef

(erik, 2008.09.09 20:52)

fcewvw

pancsy95@vipmail.hu

(Pancsy, 2008.04.05 12:42)

www.pancsypotter95.gportal.hu az én oldalam,látogass el,please!
Ez az oldal naon szép,a design is,és a tartalom is szuper!!!!ÍGY TOVÁBB!